Onze Diensten

Wij helpen u met uw Marketing, Communicatie en Business Development

Als klein of middelgroot bedrijf heeft u geen eigen marketingpersoneel in dienst of geen budgetten om grote marketingbureaus in te huren. Vaak is het niet eenvoudig om zelf de juiste marketingstrategie te bepalen en deze ook uit te voeren omdat u gebrek heeft aan tijd, specifieke kennis en objectiviteit. Daarom is het goed om een ervaren marketing specialist hiervoor in te schakelen. Iemand die kritisch met u meedenkt, u helpt de juiste marketingstrategie te bepalen, praktische ideeën aanreikt en u ook effectief kan helpen om deze ideeën uit te voeren.

Als bedrijf kunt u beroep doen op Markiting.be voor een breed scala aan services. Gaande van het helpen bij het opstellen van uw marketingplan tot het effectief uitvoeren ervan. Ook als u een eigen marketingafdeling hebt kunnen we u helpen. Een externe, objectieve visie op uw huidige aanpak zal uw marketing een extra boost geven. Enkele voorbeelden waarbij wij u kunnen helpen:

  • Bepalen van uw marketingstrategie
  • Opstellen marketing- en communicatieplan
  • PR en corporate marketing (website, nieuwsbrieven, mailings, …)
  • Praktische tips om nieuwe klanten te trekken of om uw concurrenten een stap voor te zijn
  • Begeleiden, opzetten en uitvoeren van specifieke marketingprojecten (klantenevent, seminarie, beursdeelname, …)

Voor grafische opdrachten,  copywriting ( e-mailings, nieuwsbrieven, website, …) en vertalingen werken wij samen met kwalitatieve en betaalbare specialisten. Wij blijven bij deze projecten echter altijd uw vast aanspreekpunt en eindverantwoordelijke voor het resultaat.